ridesharing samåkning coride

Nya funktioner i appen!

24 april 2023

Vi har lagt till en rad nya funktioner i appen. En del är funktioner som ni har efterfrågat, andra har vi haft på vår todo-lista:

Events

När behöver man samåka mer än till och från jobbet? Vi har lagt till en ny funktion som ska hjälpa deltagare i event att samåka. Det kan vara en fotbollsmatch, en konsert eller en festival dit många vill åka. I bottenmenyn finns nu Events som leder till en sida med aktuella events och vi kommer att fylla på dem efterhand. Här av er till oss om ni tycker att vi ska lägga till något speciellt event. Funktionen Besparingar har flyttats till Menyn.

Bevakningar

Något som har efterfrågats länge! Om man inte vill eller kan köra själv kan man nu skapa en bevakning för en resa man vill göra. Under Sök/Skapa Bevakning eller Meny/Bevakningar kan du ange startpunkt och destination samt tidsintervall för din bevakning. När en resa dyker upp som matchar din bevakning blir du notifierad om det och kan boka in dig.

Kalenderintegration

Det är nu möjligt att koppla din samåkningsresa till din kalender i dator eller telefon. När du skapar eller bokar en resa kan du välja Kalenderintegration och du får en kalendernotis till din angivna mejladress.

Favoritplatser

Nu kan du spara dina vanligaste adresser (Hem och Arbete) för att snabbare kunna lägga upp eller söka efter resor. Du kan lägga in dina favoritplatser under Meny/Favoritplatser.

Bio

Nu kan du lägga in en personlig text i din profil för att berätta lite mer om dig själv. Be nice!

;