expensive fuel

Nytt pilotprojekt med Ideon – start 1 april

10 mars 2022

Dieseln över 28 kr

Vi vet alla varför bränslepriserna har stigit på sista tiden, och det är en fasansfull utveckling vi ser i Ukraina. Man kan konstatera att världens ekonomiska system inte var redo för Putins försök att hitta tillbaks till Sovjet-eran. Priserna stiger på allt och räntehöjningar ligger runt hörnet.

Men nog om politik.

Vi behöver testpiloter!

Coride lanserar ett (nytt) pilotprojekt tillsammans med Ideon 1 april 2022. Vi tror att tiden är mogen. Pandemin är förhoppningsvis snart bara ett tråkigt minne och bränslepriserna skjuter i höjden. Varför inte samåka till jobbet och spara både miljön och pengar?

Om du jobbar i nordöstra Lund och pendlar dit med bil vill vi gärna ha med dig i vårt pilotprojekt! Vi kommer att släppa appen 21 mars på AppStore och Google Play och själva piloten startar 1 april och kommer att pågå i minst två månader.

Tävling

Coride-versionen som kommer att användas är en fullt fungerande prototyp som vi kommer att utvärdera och uppdatera under piloten så dina synpunkter är värdefulla. Vi kommer att hålla koll på hur mycket CO2 vi sparar tillsammans och dela ut gratis månadskort för parkering till de användare som är flitigast.

Ambassadörer

Vi söker dessutom er som kan agera lite som ambassadörer i er organisation. Det är viktigt att vi snabbt fyller systemet ned resor så ambassadörens uppgift blir att skapa de första resorna och försöka få med sina kollegor eller grannar. Hör av er till mig på info@coride.se om du kan tänka dig att vara ambassadör.

Nu kör vi!

;